NIEUWSBRIEF MAART 2017.


Hallo bewoners van Thomas Wildey. Langs deze weg weer wat nieuws en wetenswaardigheden.

Leuk nieuws: Op 10 juni zal DSO een muzikale middag verzorgen.

Het Deventer Salon Orkest zal licht klassieke muziek gaan brengen, omlijst met soep en broodjes. En dit vanaf 17.00uur. Nader bericht volgt nog!

In mei zullen er in de woningen nieuwe brand-rookmelders geplaatst worden. Wij zullen t.z.t. nog een paar vrijwilligers vragen om hierbij te helpen.

Tevens zullen de balkondeuren vervangen worden en de tussenschermen op het balkon.

In Juli en Augustus zal er geen Tafel van Thomas zijn i.v.m vakantieperiode. Eveneens gaat het eetcafé voor die periode dicht.

NIEUW! Henry´s friteskraam zal vanaf zaterdag 18 maart gaan draaien. Van 17.00u tot 19.00uur. Prijzen alles voor € 1,25 de saus kost € 0,25 En een bal gehakt uit de jus € 2,00

Ook nieuw zijn de extra invaliden parkeerplaatsen. Deze mogen alleen gebruikt worden als men een invalidenkaart zichtbaar achter de voorruit heeft. Staat men er toch zonder een kaart, wat niet toelaatbaar is, volgt wegsleep met € 350,00 kosten.

Op last van de brandweer mag het oud papier pas op woensdag avond en het liefst op donderdag ochtend bij de voordeur neergezet worden.

Een dringend verzoek..! Steeds vaker staan er fietsen in de gang. Dit is niet de bedoeling. Zij kunnen in de daarvoor bestemde fietsenstalling worden gezet.. Mocht men hiertegen bezwaar hebben ivm diefstal, dan de fiets graag in huis zetten en NIET op de gang.

Ook vragen wij aan de bewoners die een auto parkeren, deze vooral aan de zijde van de beneden woningen deze met de neus naar voren te zetten, zodat de bewoners geen last van de uitlaatgassen kunnen krijgen.

Ook wordt geklaagd over herrie in de nacht. Dit kan door de resonantie van het gebouw overal vandaan komen. Ook wasmachines die ´s nachts draaien maken behoorlijk herrie. Dus verzoeken wij t.b.v. de medebewoners dit niet meer in de nacht te doen.

Mooi nieuws is dat de bomen aan de spoorzijde nog voor 31 maart zullen worden gesnoeid. De kosten van € 1350,00 zullen via de servicekosten worden verrekend. De platanen die op het parkeerterrein gesnoeid zijn, zijn voor kosten van Woonzorg.

Ook niet onbelangrijk…het sociale team van de gemeente Deventer , zal iedere maandag in de bieb aanwezig zijn van 14.00uur tot 15.00uur voor alle vragen op sociaal maatschappelijke zaken. Zodat naar een oplossing gezocht kan worden.

En als er conflicten zijn, deze dan niet oplossen met anonieme briefjes maar ga met elkaar in gesprek. Dit maakt het allemaal wel een stuk aangenamer.

Plastic afvalzakken zijn op te halen tijdens de koffieochtend en de bardienst op vrijdag in de zaal.

De W.C.´s zijn op slot gedaan, omdat er ongepast en ongemanierd gebruik van werd gemaakt. Tijdens activiteiten in de bar-zaal is er voor de bezoekers een sleutel beschikbaar.

Ook is het leuk dat huisraad in de hal wordt aangeboden voor de liefhebber, maar vriendelijk verzoek daar een afzender of huisnummer te vermelden waar dit vandaan komt. Dit om te voorkomen dat e.e.a te lang blijft liggen en Gerrie moet zorgen dat het verdwijnt. Dit kan niet de bedoeling zijn.


Met dank voor uw medewerking en hartelijke groet namens de bewonerscommissie!Terug naar de INDEX

hand2